Al een tijdje ging het door mij heen dat ik niet hard genoeg trainde, niet enkel qua km's maar gewoon algemeen.  Had al een hele tijd geleden mijn stoute schoenen aangedaan en Rik Ceulemans gecontacteerd, hij gaf mij wel goede raad maar om dat zelf in je schema in te planten, met weinig loopervaring is zeer moeilijk.  Vorige week trok ik nog eens mijn stoute schoenen aan en contacteerde Peter Kelchtermans, de hoofdtrainer van HEAK.  Ook is hij trainer van het High Performance Running Team, en waar ik van droomde kwam gewoon uit!  Hij wil mij mee begeleiden om mijn dromen en tijden waar te maken, bangelijk.  Deze week maandag dus voor de eerste keer naar HEAK gereden, ze trainen op de duinenpiste te Hechtel, wij zijn nog steeds een autoloos gezin, maar gelukkig heb ik de komende twee weken de auto van ons ma ter beschikking :).  Wat een verschil qua training daar, er zijn zeer weinig atleten en de atleten die er zijn, zijn zeer gedreven, ook Peter is een zeer gedreven trainer en houdt alle atleten nauwlettend in het oog, moedigt hun aan tijdens de zware trainingen en vraagt constant feed back.  Alles valt bij mij in z'n plooi, nu zijn we vertrokken is mijn gevoel.  Er zal dus nog meer tijd gestoken worden in het lopen, maar zolang ik maar haltijds werk is dit geen probleem.
Ik moet dus wel regelmatig naar Hechtel gaan, en ook hiervoor hebben we reeds een oplossing!!  Gisteren kochten we een elektrische scooter, de qwic emoto 87 die 45km/u kan rijden, ben ik dus op een 35 min.  in Hechtel wat goed meevalt.  Zo'n scooter is zeer millieuvriendelijk en je kan er (volgens de boekjes) 55km mee rijden voor je moet bijladen.  Aangezien wij zonnepanelen hebben, laden we steeds bij met groene energie, er is ook geen co2 uitstoot en er is geen geluidshinder of stank.  Het enige waar je wel rekening moet houden is dat de anderen je niet horen aankomen, dus defensief rijden is de boodschap.  Kan niet wachten tot hij geleverd wordt, mijn nieuw stukje vrijheid (dat ik stiekem toch wat gemist heb).
Nu maandag ga ik nog eens de snelheid testen op de foorloop te Dessel, waar ik de 10km voor mijn rekening ga nemen, benieuwd hoever ik momenteel zit!
Groetjes
5/25/2012 06:24:56 pm

supercoole brommer ! en veel succes bij je nieuwe trainer, je bent nu zowat semiprofessioneel bezig ! Blij dat ik je ken ;-)))

Reply
5/26/2012 03:15:07 am

Hopelijk klikt het met je nieuwe trainer. Heel veel succes!

Reply
Delphine
5/28/2012 06:12:12 am

Allemaal waw! :-)

ReplyLeave a Reply.